Fyrkat Q U11 Pige B fortsætter den gode stime

dato

Nyheden er fra Mariager Idræts Klub

Fyrkat Q U11 piger B

U11 pigerne skulle tirsdag aften til Grenå for at spille anden runde i B rækken i DBU turneringen.

De skulle følge op på første rundes to flotte sejre

De skulle spille to kampe mod Grenå IF og Høst IF

I første kamp startede pigerne bogstaveligt talt som lyn og torden. Forstået på den måde at kampen blev afbrudt efter 3 minutter da et kraftigt torden vejr drev ind over banen.

Et kæmpe lyn med efterfølgende brag fik dommeren til at sende spillerne i omklædningsrummene. En god og helt rigtig beslutning.

Flere af pigerne var chokeret over situationen men efter lidt tid i omklædningen var de klar igen.

Efter ca 30 minutter blev kampen mod Grenå genoptaget.

Vi har egentlig generelt godt styr på spillet og ligger et godt pres på modstanderen.

Vi kommer også frem til mange chancer men vi formår ikke at score. Enten får vi taget et træk for meget og bliver blokeret eller så rammer vi forbi målet eller lige på målmanden.

Generelt kommer modstanderen ikke frem til ret meget i løbet af kampen så Ida i målet er stort set arbejdsløs i meget lang tid.

Vi har også mange hjørnespark hvor vi i flere tilfælde fanger modstanderne ved at tage dem hurtigt. Her er Natascha og Janne i flere situationer vågne og hurtige til at få afviklet hjørnesparkene. Men igen får vi ikke noget ud af anstrengelserne.

Vi går til pause med 0-0

Anden halvleg fortsætter som i første dog blir spillet mere og mere rodet uden sammenhæng.

Vi kommer dog på 1-0 efter at Selma laver et indlæg som deres målmand taber ned for støvlerne af Sofie der sparker bolden i målet til 1-0. Fortjent men på en tilfældighed.

I resten af kampen bølger spillet frem og tilbage. Dog er spillet meget baseret på at sparke bolden frem istedet for at spille bolden frem.

Kampen ender 1-0 men vi burde have lukket den med flere scoringer.

I kamp nummer 2 skulle pigerne op imod Høst IF. Et hold vi havde tabt til ved Sliktorvet Cup i Ommersyssel med 1-2.

Specielt en spiller fra Høst havde ved den lejlighed drevet gæk med vores spillere. Hun var også med ved kampen i denne runde.

Vi kommer egentlig godt fra start og får lagt et okay pres mod deres mål. Ca midtvejs kommer vi på 1-0 ved Selma ( deres målmand). Vi sparker på mål udefra via Natascha og målmanden taber igen bolden. Selma er over returen men sparker bolden på stolpen. Bolden ryger tilbage i ryggen på målmanden og ind i målet.

Efter målet kommer Høst pigerne mere med i spillet og specielt deres nummer 11 begynder at røre på sig. Et lavt tyngdepunkt og gode evner med bolden fik virkelig sat vores forsvar under pres når hun gang på gang blev retvendt mod målet.

Vi begynder at gå over til at sparke bolden væk når vi får den og får dermed ikke fat i spillet.

3 minutter før pausen blir det til 1-1 efter at nummer 11 fra Høst igen var på tur i vores forsvar. Hun får lagt bolden ind i feltet hvor en af deres spillere sparker bolden ind til 1-1. Dette holder til pausen.

I pausen rokere vi lidt på pladserne og Anna B får til opgave at følge deres nummer 11 hele tiden(mandsopdække).

Anden halvleg blir igen en meget rodet affære. Trætheden og varmen spiller ind på pigerne og vi får aldrig rigtig sat spillet.

Dog får vi dæmmet op for deres nummer 11 ved at sætte Anna B på hende og det de har af skud på mål tager Ida sig af.

Så det slutter med 1-1 igen i en kamp hvor træneren står tilbage med en følelse af at vi kunne have fået mere med fra kampen

Men efter 4 kampe i ombrydningen er vi fortsat ubesejret. Så ganske flot trods alt😊⚽️

Dagens hold: Ida, Amalie, Sofie, Isabella B, Isabella J, Sascha, Natascha, Janne, Anna B, Tania, Selma og Sofia som supporter.

Kilde: Mariager Idræts Klub