Amanda Glavind Lauridsen får håndlavet guldring til minde om sin bedstemor

dato

Hos smykkedesigner Helga Winther kan man få lavet håndlavet smykke, som er speciel designet efter eget behov.

På facebook har Helga Winther delt e opslag, hvor en kunde har fået lavet et smykke til minde om hendes bedstemor:

Kærlige minde gaver: 

Amanda Glavind Lauridsen kontaktede os med et ønske om, at få håndlavet en speciel guldring.


Hun var blevet os anbefalet af sin mor efter en af morens veninder havde fået håndlavet en ring hos os Vi er meget glade for anbefalingen og for, at Amanda valgte os til at hjælpe hende med at udleve sin smykkedrøm.

Amanda havde desværre mistet sin bedstemor, men arvede penge fra hende og nu ønskede hun sig noget vedvarigt til minde om hende 

Resultatet blev denne flotte rustikke ring med en grov banket overflade og en bølget ringskinne. I centrum sidder en funklende brillantsleben diamant og som en ekstra detalje, er der inde i ringen graveret: Bedstemor.

Nu har Amanda et vedvarigt og unikt minde om sin bedstemor, samt et kvalitets smykke som hun kan bære med sig hver eneste dag 

Støt lokalt og giv Smykkedesigner Helga Winther I/Ss Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker hos Smykkedesigner Helga Winther I/S: https://www.facebook.com/394213367346641.

Du kan også se mere om Smykkedesigner Helga Winther I/S på deres hjemmeside: https://helgawinther.dk/?utm_source=Vores+Mediehus&utm_medium=Hjemmeside&utm_campaign=Vores+Mediehus.

Kilde: https://www.facebook.com/753134513068506/posts/988604486188173
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.