Connie og Niels fejrer 16 års kærlighed med håndlavede vielsesringe fra lokale smykkebutik

dato

Skønne øjeblikke - Det er ikke så tit vi får det sagt, men det er altid en fornøjelse for os at være en lille del af jeres store øjeblikke

Som Connie og Niels der lige er blevet gift efter 16 år sammen - gode ting er værd at vente på, som man siger.

Connie havde før fået håndlavet et halssmykke hos os og syntes derfor, at når nu hun og Niels endelig skulle giftes, så skulle deres vielsesringe også være noget helt specielt. Derfor valgte de at få håndlavet deres ringe hos os.

Det er vi rigtig glade for.

De flotte vielsesringe er lavet af 14kt guld med en let banket overflade og Connies ring er ydermere prydet med et smukt hjerte fyldt med funklende brillanter.

Vi vil rigtig gerne dele Connies egne ord, som hun efterfølgende skrev til os: "Tusind tak for de flotte ringe, og vi havde en rigtig dejlig dag og aften, som blev uforglemmelig for os."

Vi siger også tak for det fine kirke billede og billedet af Connies flotte buket, samt at de begge havde lyst til, at vi måtte dele de gode billeder som er blevet taget i butikken fra da ringene skulle designes og til de blev hentet

Støt lokalt og giv Smykkedesigner Helga Winthers Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker hos Smykkedesigner Helga Winther I/S: https://www.facebook.com/394213367346641.

Du kan også se mere om Smykkedesigner Helga Winther I/S på deres hjemmeside: https://helgawinther.dk/?utm_source=Vores+Mediehus&utm_medium=Hjemmeside&utm_campaign=Vores+Mediehus.

Kilde: https://www.facebook.com/753134513068506/posts/1001702604878361
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.