Døgnrapporten i Mariager: fredag den 5. november

Profilbillede
dato

Mariager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Politigarantier på fire kriminalitetsområder træder i kraft

De såkaldte politigarantier er nu trådt i kraft i landets politikredse, herunder i Nordjyllands Politi. Politigarantier er en slags ’kontrakt’ mellem borger og politi om, hvad man som borger kan forvente af politiet på udvalgte områder. Politigarantierne er indført på fire sagsområder.
Læs mere på politi.dk

 

Vittrup – narkopåvirket bilist anholdt

Torsdag den 4. november standsede politiet en bilist til kontrol på Løkkensvej i Vittrup. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 30-årig mand – i at deltage i en narkometertest. 

Desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen. Politiet sigtede og anholdt derfor føreren for narkopåvirket kørsel.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Læsø – spiritusbilist anholdt

Spirituskørsel – dét blev en mand i 50’erne sigtet og anholdt for, da Nordjyllands Politi standsede ham til kontrol på Østerbyvejen på Læsø.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten til at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan en grad, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

 

Mariager – bilist kørte 97 km/t i 60 km/t-zone

Torsdag den 4. november om aftenen kørte en 26-årig bilist varevogn ad Hobrovej i Mariager med ca. 97 km/t – hvilket overtrådte den gældende hastighedsgrænse på 60 km/t. En patruljevogn i området standsede derfor bilisten til kontrol.

 

Grundet overtrædelsen af færdselsloven modtog bilisten en betragtelig bøde samt en betinget frakendelse af kørekortet. Adspurgt erkendte den sigtede at have overtrådt den gældende hastighedsgrænse.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi