Døgnrapporten i Mariager: onsdag den 15. december

Profilbillede
dato

Mariager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrudstyv slog til i Mariager – anholdt i Randers samme dag

Tirsdag den 14. december arbejdede Nordjyllands og Østjyllands Politi sammen for at efterforske en indbrudssag i Mariager. Senere samme dag anholdte man hurtigt en 27-årig mistænkt i Randers. I dag fremstilles han i grundlovsforhør.
Læs mere på politi.dk

 

Forsøg på drab for retten i Aalborg

Den 17. januar 2022 begynder en nævningesag ved Retten i Aalborg. En 27-årig mand er tiltalt for bl.a. forsøg på manddrab og ulovlig våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder.

Læs mere på politi.dk

 

Kragskov – spiritusbilist med frakendt førerret anholdt

Tirsdag den 14. december standsede politiet en bilist til kontrol på Skagensvej i nærheden af Kragskov. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten – en 27-årig mand – i at deltage i en alkometertest.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende var påvirket af spiritus under kørslen. Hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Derudover kunne betjentene se, at bilisten var frakendt førerretten til personbil i forbindelse med en tidligere hændelse.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel samt kørsel i frakendelsestiden. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Sådan kan du hjælpe os med at forhindre spirituskørsel

Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.
Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Hjallerup – kokainpåvirket bilist anholdt

En 28-årig bilist blev standset til kontrol på Frederikshavnmotorvejen i nærheden af Hjallerup tirsdag den 14. december om aftenen. En narkometertest gav her udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget kokain forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

E45 Støvring – bilist modtog betinget frakendelse af kørekortet for at bruge håndholdt mobil under kørsel

På E45 i nærheden af Støvring standsede politiet en bilist, da vedkommende tydeligvis brugte håndholdt mobil under kørslen. Bilisten sigtes derved for brug på færdselsloven, hvilket hun desuden selv erkendte. 

Overtrædelsen medførte en bøde samt et klip i kortet. Desværre var dette det 3. klip inden for 3 år, hvorfor bilisten – en 26-årig kvinde – fik en betinget frakendelse af kørekortet.

Sigtelsen fandt sted den 14. december om eftermiddagen.

 

Arden – indbrud i bolig

En ukendt gerningsmand begik tirsdag den 14. december kl. 06:45-19:25 indbrud i en bolig på Anna Damborgsvej i Arden. Indbrudstyven brød her en terrassedør op – formodentlig ved hjælp af en skruetrækker – hvorefter man gennemrodede diverse skuffer og skabe for værdier. Der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over de stjålne genstande.

Har du set mistænkelig færden på Anna Damborgsvej i Arden? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Hjallerup – kogeplade, ovn og badekar stjålet ved indbrud

Mellem mandag den 13. december kl. 14:30 og tirsdag den 14. december kl. 07:30 fandt et indbrud sted på Markedsbakken i Hjallerup. Blandt de stjålne genstande var en kogeplade og en ovn af mærket Siemens samt et badekar.

Har du set mistænkelig færden på Markedsbakken i Hjallerup? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi