Døgnrapporten i Mariager: onsdag den 29. december

Profilbillede
dato

Mariager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Åbningstider hos Nordjyllands Politis ekspeditioner mellem jul og nytår

Ekspeditionerne på politistationerne i Hjørring, Frederikshavn, Hobro, Brønderslev, Vesthimmerland, Kaas, på Læsø og på Grønlands Torv i Aalborg har følgende ændrede åbningstider mellem jul og nytår 2021.
Læs mere på politi.dk

 

Brovst – spiritusbilist anholdt

Spirituskørsel – dét blev en 58-årig mand sigtet og anholdt for, da politiet standsede ham til kontrol på Knudegårdsvej i Brovst tirsdag den 28. december sent om aftenen.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en alkometertest, der gav udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Den sigtede erkendte at have indtaget spiritus forud for kørslen.

 

Brovst – narkopåvirket bilist anholdt

Tirsdag den 28. december om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Jernbanegade i Brovst. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 33-årig mand – i at deltage i en narkometertest.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen. Politiet sigtede og anholdt derfor vedkommende for narkopåvirket kørsel.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Mariager – indbrudstyv forsøgte at bryde ind i bolig

Mellem torsdag den 23. december kl. 08:00 og tirsdag den 28. december kl. 13:10 forsøgte en ukendt gerningsmand at begå indbrud i en bolig på Digtervænget i Mariager. Indbrudstyven forsøgte at bryde vinduet op til et soveværelse – dette lykkedes dog ikke. Der er ikke meldt noget stjålet i sagen på nuværende tidspunkt.

Har du set mistænkelig færden på Illeris i Hvalpsund? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Asaa – indbrud i campingvogn

En ukendt gerningsmand begik indbrud i en campingvogn mellem søndag den 26. december kl. 15:00 og tirsdag den 28. december kl. 13:30. Campingvognen holdt parkeret på Nordre Smalbyvej i Asaa.  Blandt de stjålne genstande var et 32-tommer LG TV, en ældre PC samt en tablet.

Har du set mistænkelig færden på Nordre Smalbyvej i Asaa? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi