Døgnrapporten i Mariager: onsdag den 8. september

Profilbillede
dato

Mariager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Nu åbner nærstationerne i Aars og Brønderslev: Kig forbi

Tirsdag d. 14. september 2021 er der officiel åbning for de nye nærstationer i henholdsvis Aars og Brønderslev, hvor justitsminister Nick Hækkerup vil deltage. Og denne dag er der også åbnet hus for offentligheden. Alle er velkommen til at komme forbi.
Læs mere på politi.dk

 

Mariager – narkopåvirket bilist kørte med stjålne nummerplader

Natten til onsdag den 8. september – kort efter midnat – standsede politiet en bilist til kontrol på Hadsundvej i Mariager

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 20-årig mand – i at deltage i en narkometertest. En test, der gav udslag for, at han tilsyneladende var påvirket af euforiserende stoffer under kørslen. Manden havde desuden ikke kørekort til personbil. Det viste sig derudover, at bilen var påsat nummerplader, som var meldt stjålet.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, tyveri af nummerplader samt kørsel uden gældende førerret. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Strandby – spirituspåvirket mand sigtet for overtrædelse af søloven

Tirsdag den 7. september modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om eftermiddagen fra en bekymret borger i Strandby. En mand havde netop sejlet fra havnen efter at have indtaget en større mængde spiritus.

Da patruljevognen ankom til havnen, var vedkommende dog på vej tilbage i land. Da han ankom, udførte betjentene en alkometertest. Den viste, at han havde en promille over den tilladte grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor manden for overtrædelse af søloven – specifikt sejlads under påvirkning af spiritus. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Fløe – indbrud i lade og garage

Mellem mandag den 6. september kl. 18:00 og tirsdag den 7. september kl. 09:00 fandt et indbrud sted på Hjortholmvej i Fløe, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en lade og et dertilhørende værksted. Blandt de stjålne genstande var diverse former for elværktøj af mærket Dewalt. Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad ladens port.


Har du set mistænkelig færden på Hjortholmvej i Fløe? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Østrup – indbrud på landejendom

Et indbrud fandt sted på Risgårdvej i Østrup tirsdag den 7. september kl. 07:30-10:00, hvor en ukendt gerningsmand forsøgte at bryde ind i en bolig på grunden. Det lykkedes dog ikke indbrudstyven at flække hoveddøren op. Han efterlod mærker i karm og dør som følge af indbrudsforsøget. Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke meldt noget stjålet i forbindelse med sagen.

Har du set mistænkelig færden på Risgårdvej i Østrup? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi