Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Mariager - fredag den 30. juli

Profilbillede
dato

Mariager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Læsø får ny landbetjent

Den 1. august 2021 går Læsøs politimand Per Nielsen på pension. Landbetjent-stafetten gives videre til Peter Mortensen, der kommer fra Rigspolitiet.
Læs mere på politi.dk

 

Mistænkeligt dødsfald i Brønderslev

Nordjyllands Politi arbejder i øjeblikket på en adresse i Brønderslev. Politiets efterforskere undersøger på stedet et mistænkeligt dødsfald.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg – narkopåvirket bilist anholdt

Fredag den 30. juli tidligt om morgenen standsede politiet en bilist til kontrol på Hobrovej i Aalborg. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren af bilen – en 27-årig mand – i at deltage i en alkometertest og en narkometertest.

Alkometertesten viste, at bilisten ikke var påvirket af spiritus. Narkometertesten gav derimod udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget narkotika forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev derefter udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Frederikshavn – spiritusbilist påkørte parkeret bil

Torsdag den 29. juli om eftermiddagen fandt et færdselsuheld sted på Søndergade i Frederikshavn, hvor part 2 – en personbil – holdt parkeret. Part 1 – en bilist – forsøgte her at parkere i nærheden af part 2, hvorved bilisten kørte op bag i den parkerede bil. Man ringede derefter 114 for at anmelde uheldet.

Kort efter ankom en beredskabspatrulje fra Nordjyllands Politi.

 

Betjentene kunne heldigvis konstatere, at ingen personer havde lidt skade i forbindelse med uheldet. Begge køretøjer modtog dog materielle skader. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en alkometertest. En test, der desværre gav udslag for, at bilisten tilsyneladende var påvirket af spiritus i sådan en grad, at hans promille var betydeligt over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Hjallerup – spiritusbilist anholdt

Politiet standsede en bilist til kontrol på Vestermarksvej i Hjallerup torsdag den 29. juli om aftenen.

Ren rutine.

Det viste sig dog, at bilisten – en 52-årig mand – tilsyneladende var påvirket af spiritus. En alkometertest, der blev udført på stedet, viste nemlig, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Han nægtede dog at have indtaget spiritus forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt bilisten for spirituskørsel, hvorefter man udtog en blodprøve. Resultatet af blodprøven fungerer som bevismateriale i sagen.

 

Vangen – indbrud i bolig

Torsdag den 29. juli mellem kl. 10:30 og 17:00 fandt et indbrud sted på Nordvej i Vangen. En ukendt gerningsmand brød her ind i en bolig, hvorfra man blandt andet stjal en pung indeholdende betalingskort, et 50 tommer Panasonic TV, parfumer af mærket Marc Jacobs, arbejdstøj og en drone. Gerningsmanden forlod huset ad terrassedøren.

Har du set mistænkelig færden på Nordvej i Vangen? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Mariager – indbrud på landejendom

Et indbrud fandt sted på Semvej i Mariager mellem fredag den 23. juli kl. 00:00 og torsdag den 29. juli kl. 16:00, hvor en ukendt gerningsmand brød ind på en landejendom. Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke overblik over de stjålne genstande.

Har du set mistænkelig færden på Semvej i Mariager? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi