Nyt fra Mariager i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Mariager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Vidner søges fortsat

I forbindelse med politiets igangværende efterforskning af det dybt tragiske fund i Dronninglund Storskov, d. 10. februar 2022, søger Nordjyllands Politi nu efter meget præcise oplysninger om den sorte Golfs færden, som politiet efterlyste vidner til sent i går aftes.
Læs mere på politi.dk

 

21-årig mand betragtes som omkommet

Den 21-årige mand, der har været savnet siden natten mellem torsdag og fredag i sidste uge, er efter politiets klare opfattelse faldet i Limfjorden i Aalborg og som følge deraf betragter politiet ham som værende afgået ved døden ved en tragisk ulykke.
Læs mere på politi.dk

 

Mariager – spiritusbilist kørte i grøften

Torsdag den 10. februar om aftenen kørte en 25-årig bilist i grøften på Gl. Hobrovej i Mariager. En beredskabspatrulje blev tilkaldt stedet, hvor man heldigvis kunne konstatere, at ingen personer havde lidt skade i forbindelse med uheldet.

Betjentene fattede dog mistanke til, at bilisten muligvis var påvirket af spiritus. En udåndingsmåling gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille viste 1,56. Klart over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Saltum – spiritus- og narkopåvirket bilist kørte med stjålne nummerplader

Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Tinghøjgade i Saltum torsdag den 10. februar om eftermiddagen. Betjentene traf her bilisten – en 32-årig mand.

Betjentene kunne konstatere, at to stjålne nummerplader var påmonteret personbilen. Derudover vakte bilisten mistanke til påvirket kørsel, hvorfor man instruerede bilisten i at deltage i en alkometertest og en narkometertest.

Begge test gav udslag – bilisten havde tilsyneladende indtaget både euforiserende stoffer og spiritus forud for kørslen. Vedkommendes promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for tyveri af nummerplader, narkopåvirket kørsel og spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi