Pædagog, social- og sundhedsassistent og ergoterapeut til Sødisbakke

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sødisbakke er en institution under konstant udvikling med fokus på høj faglighed, medarbejderudvikling og specialisering og vi mangler derfor løbende medarbejdere til faste stillinger på de pædagogiske afdelinger.

Har du lyst til og gerne erfaring med pædagogisk og omsorgsarbejde - ser vi gerne en ansøgning fra dig.

Hvis det har din interesse så søges jobbet ved at trykke på "Søg job" feltet nederst på siden.

Sødisbakkes målgruppe er primært voksne mennesker med betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, hvoraf flere har psykiske og/eller neurologiske tillægshandicap (autisme, psykotiske træk, epilepsi) ligesom nogle beboere har behov for særlig pleje og omsorg. Derudover har vi beboere som har en dom til anbringelse, tilsyn eller hvor de udviser en adfærd, som gør, at de vurderes som kriminalitetstruede.

Sødisbakke har flere pædagogiske afdelinger som du kan læse mere om på vores hjemmeside www.sodisbakke.rn.dk

Hvis du bliver kontaktet på baggrund af din ansøgning, vil der være tale om en fast ansættelse på mellem 30 og 37 timer ugentligt.

Der kan være tjeneste både dag, aften og nat - samt weekend.

Løn og ansættelses vilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi har løbende behov for nye medarbejdere og ansætter løbende på dette opslag. Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder, hvorefter den slettes.

Du søger jobbet ved at trykke på "Søg job" knappen, hvorefter du kan udfylde dine kontaktoplysninger og indlæse ansøgning elektronisk. 

Du vil få kvittering for modtagelse af din ansøgning, men vil ellers kun blive kontaktet, hvis nærmere samtale er aktuel.

Det er en fordel, hvis du har kørekort B og adgang til eget transportmiddel, da de offentlige transportmuligheder er begrænsede.

______________________________________________________________________________________________ 


Om Sødisbakke
Sødisbakke er et af Danmarks førende specialtilbud for voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Vi har stor succes med at udvikle nye tilbud til borgere fra hele landet og er nytænkende i forhold til pædagogiske metoder og løsninger i samarbejde med vores kunder - kommunerne. Vi er samtidig leverandør af viden og pædagogiske metoder til Socialstyrelsen (VISO) indenfor vores felt. Sødisbakke har 126 døgnpladser og næsten 550 medarbejdere fordelt på flere pædagogiske afdelinger og fire serviceafdelinger.
 


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Havndalvej 7-9, 9550 Mariager

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952406

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet