Pædagog til afdeling Bøgedal - Psykiatri og Handicap - Sødisbakke

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pædagog søges til Bøgedal!

Vi får nye spændende opgaver og søger i den forbindelse en pædagog. Har du lyst til at udfordre din pædagogiske faglighed på et højt specialiseret botilbud? Så kom! Vi har brug for dig, som vil være del af et fagligt og socialt stærkt arbejdsfællesskab. Dette kan du få på Bøgedal - en afdeling under Psykiatri og Udviklingshandicap på Sødisbakke.
Vi arbejder ud fra Gentle Teaching filosofien, med Low Arousal samt Neuropædagogik som de bærende pædagogiske tilgange. Vi tilbyder derfor interne kurser i ovennævnte til alle faste medarbejdere.
Borgerne på Bøgedal er kendetegnet ved at have særligt behov for pleje. Derudover har borgerne brug for din støtte i arbejdet med deres mål, drømme og liv. Dette kræver en stærk faglighed men også personlige kompetencer som empati, ro, nærvær og omsorg.
Du vil komme til at indgå i det daglige arbejde omkring borgerne. Dette være sig samtaler, personlig hygiejne, indkøb, medicin, dagsstrukturer, billedkommunikation m.v. Du kommer til at arbejde tværprofessionelt i teams bestående af pædagoger, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og sygeplejersker omkring den enkelte borger. Det er også i disse teams der arbejdes med screeninger, beskrivelser og udredninger til brug i det daglige arbejde.

Vores forventninger til dig er at du:

 • Kan og vil samarbejde og arbejde på lige fod med øvrige faggrupper
 • Kan sætte din faglighed i spil til gavn for borgerne på Bøgedal OGSÅ på skrift
 • Brænder for at samarbejde med pårørende, værger m.fl.
 • Er bevidst om at arbejde med relationer og gøre det i et GT-perspektiv
 • Kan og vil indgå aktivt i at vedligeholde og videreudvikle et åbent, ærligt og fagligt miljø
 • Kan arbejde metodisk med struktur tilpasset den enkelte beboer
 • Har bil, da offentlige transportmidler ikke passer med mødetiderne på Bøgedal
 • Kan arbejde dag og aften samt hver anden weekend og helligdage
 • Kan se muligheder frem for begrænsninger og er åben overfor forandringer

Vi tilbyder:
 • Et godt arbejdsmiljø med nøgleord som fleksibilitet, arbejdsglæde, humor, god kommunikation, åbenhed og samarbejde på tværs af grupperne
 • En afdeling, hvor kulturen er i højsæde, og hvor vi samarbejder om at løse de opgaver, der kommer til os
 • En ledelse, der er lydhør overfor ideer og løsninger, der kan glæde både beboerne og den faglige udvikling. Der prioriteres velfærdsteknologi, høj faglighed, faste personalemøder, temadage og faglig supervision
 • Ansættelse på 32-37 timer
 • Løn i henhold til gældende overenskomst

Hvad består Bøgedal af:
På afdeling Bøgedal er der plads til 16 dejlige borgere med betydelig og varig nedsat funktionsevne. Borgerne har brug for din støtte i alt, hvad hverdagen bringer af personlig hygiejne, varetagelse af borgernes økonomi samt kontakt til pårørende. Alle borgere har bl.a. fået udarbejdet en udviklingsbeskrivelse så der altid arbejdes i zonen for nærmeste udvikling.
Vi arbejder ud fra værdier som tillid, loyalitet, ligeværd, ordentlighed, etik, faglighed m.fl. i arbejdet med kerneopgaven som vi definerer som: “Igennem samarbejde sikrer vi en tryg hverdag, hvor selv- og medbestemmelse, udvikling og vedligeholdelse af borgernes færdigheder giver forudsætninger for, at borgerne kan udleve sin definition af det gode liv og føle sig elsket og værdsat
Vi er bevidste om vores værdier og definition af kerneopgaven! Er du? Så send din ansøgning allerede i dag – eller ring og aftal et besøg, vi er gæstfrie og har altid kaffe på kanden.
Afdelingsleder Sara Lunøe kan kontaktes på tlf. 20 54 70 54. Kontakt også gerne Sara, hvis du har andre spørgsmål til stillingen.

For yderligere viden om Området for Voksne med Udviklingshandicap - Sødisbakke, afdeling Bøgedal og Gentle Teaching, se vores hjemmeside, www.sodisbakke.rn.dk

Ansøgning senest den 15.05.2024. Samtaler afholdes løbende.
Ansættelse pr. 15.05.2024 eller efter aftale.
 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Havndalvej 7-9, 9550 Mariager

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030530

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet