Pædagog til Skrænten - Psykiatri og Udviklingshandicap - Sødisbakke

Profilbillede
dato

Skrænten søger 1 pædagog til en fast stilling på 37 timer ugentlig med tiltrædelse 01.08.2024 eller snarest muligt.

Skrænten skal løse en ny spændende opgave, og derfor har vi brug for stærke fagligt kompetente kollegaer, gerne med kendskab til psykiatri. Er du pædagog, og har du lyst til at udfordre din faglighed på et højt specialiseret botilbud? Så er det lige dig, vi mangler.  Vi har brug for dygtige kollegaer, som vil være med til at sætte fagligheden højt på dagsordenen i et fagligt og socialt stærkt arbejdsfællesskab på Skrænten, en afdeling under Psykiatri og Udviklingshandicap på Sødisbakke.

Borgerne på skrænten er kendetegnet ved at have forskellige psykiatriske diagnoser, der stiller høje faglige krav til os som fagpersoner. Ud over en Neuropsykologisk og Psykiatrisk viden, kræver arbejdet personlige kompetencer som empati, rummelighed og ro. Vi arbejder ud fra Gentle Teaching filosofien med Low Arousal og Neuropædagogik som de bærende pædagogiske metoder, og vi tilbyder således intern uddannelse til alle faste medarbejdere i Gentle Teaching, Low Arousal, Neuropædagogik samt Psykiatrisk pædagogik. Vi udarbejder trivselsskemaer på alle borgere for hele tiden at blive klogere på, hvad der skaber størst trivsel for den enkelte borger.
Du vil komme til at indgå i det daglige arbejde omkring borgerne. Dette være sig samtaler, hygiejne, økonomi, indkøb, medicin, dagsstrukturer, billedkommunikation m.v. Du kommer til at arbejde i teams bestående af Pædagoger, Ergoterapeuter, Social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker omkring den enkelte borger.

Vores forventninger til dig er at du:

 • Kan og vil samarbejde og arbejde på lige fod med øvrige faggrupper
 • Kan sætte din faglighed i spil til gavn for borgerne på Skrænten
 • Kan formulere dig tydeligt på skrift og tydeliggøre, hvad du arbejder med hos den enkelte borger
 • Kan indgå i de praktiske rutiner
 • Kan arbejde relations-orienteret og ud fra værdierne i Gentle Teaching
 • Kan og vil indgå aktivt i at vedligeholde og videreudvikle et åbent, ærligt og fagligt miljø
 • Kan arbejde metodisk med struktur tilpasset den enkelte borger
 • Har bil, da offentlige transportmidler ikke passer med mødetiderne på Skrænten
 • Kan arbejde dag og aften samt hver anden weekend

Hvad består Skrænten af:
 • Skrænten består af 12 lejligheder, og pt bor der 11 dejlige borgere med betydelig og varigt nedsat funktionsevne, og flere af borgerne har psykiske tillægshandicap
 • Borgerne har brug for din støtte i alt hvad hverdagen bringer både personlig hygiejne, varetagelse af borgernes økonomi samt kontakt til pårørende
 • Alle borgere har fået udarbejdet en udviklingsbeskrivelse, så de bliver mødt i deres nærmeste udviklingszone

Vi tilbyder:
 • Et godt arbejdsmiljø med nøgleord som fleksibilitet, arbejdsglæde, humor, god kommunikation, åbenhed og samarbejde på tværs af grupperne
 • En afdeling, hvor kulturen er i højsæde, og hvor vi samarbejder om at løse de opgaver, der kommer til os
 • En ledelse, der er lydhør overfor ideer og løsninger, der kan glæde både beboerne og den faglige udvikling bl.a. velfærdsteknologi, høj faglighed, faste personalemøder, temadage og faglig supervision
 • Ansættelse på 37 timer
 • Løn i henhold til gældende overenskomst
Vi er på Sødisbakke kendt for vores personaleudvikling og at arbejde udviklingsorienteret, dette gør at vi fremstår som et højt specialiseret tilbud, der med faglighed og professionalisme løser de opgaver, der kommer til os.

Kan du se dig selv ind i vores værdier, samt definition på kerneopgaven?

Tillid - Fællesskab, Samarbejde, Loyalitet
Ligeværd - Empati, Etik, Ordentlighed
Anerkendelse - Relation, Genkendelighed, Nærvær, Omsorg, Rummelighed
Nysgerrighed - Innovation, faglighed, engagement
Igennem samarbejde sikrer vi en tryg hverdag, hvor selv- og medbestemmelse, udvikling og vedligeholdelse af borgernes færdigheder giver forudsætninger for, at borgerne kan udleve sin definition af det gode liv og føle sig elsket og værdsat.

Så ser vi gerne en ansøgning fra dig.

For yderligere viden om Sødisbakke/Skrænten og Gentle Teaching, se vores hjemmeside: www.sodisbakke.rn.dk
Du er meget velkommen til at besøge vores afdeling for at høre mere om opgaverne på Skrænten eller at ringe til afdelingsleder Frank Nielsen på tlf.  24 90 17 82.

Ansættelse pr. 01.08.2024, eller snarest muligt

Ansøgning senest d. 16.07.2024

Samtaler forventes afholdt løbende
_________________________________________________________________________

Sødisbakke er et af Danmarks førende specialtilbud for voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Vi har stor succes med at udvikle nye tilbud til borgere fra hele landet og er nytænkende i forhold til pædagogiske metoder og løsninger i samarbejde med vores kunder - kommunerne. Vi er samtidig Danmarks største leverandør af viden og pædagogiske metoder til Socialstyrelsen (VISO) indenfor vores felt. Sødisbakke har 131 beboere og ca. 600 medarbejdere fordelt på 10 døgnafdelinger, samværs – og aktivitetstilbud og 4 serviceafdelinger. 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Havndalvej 7-9, 9550 Mariager

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047869

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet