Sommerferievikar til Tilbuddet for Komplekse Udviklingsforstyrrelser - Sødisbakke

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sommerferievikar – med mulighed for fastansættelse.
Vil du være med til at gøre en forskel?

Tilbuddet Komplekse Udviklingsforstyrrelser søger sommerferievikarer, som er villig til at arbejde med ”det gode kollegaskab” og en fortsat udvikling af vores store omsorg for beboerne. Vi arbejder kontinuerligt med at blive hinandens bedste kollegaer og gøre livet for beboere, til det bedste mulige!
 
Vi tilbyder et nøje tilrettelagt introforløb og relevante kurser, som alt sammen ruster dig til at blive en værdsat del af vores hold!

Vi har en lokal aftale, så man kan arbejde op til 16 timer og til gengæld have flere dage i træk fri.


Vi ønsker en kollega, der kan kende sig selv i følgende fem udsagn:

1. Du er engageret: Du vil have fokus på styrker frem for svagheder. Det har vi!
 
2. Du udfører velovervejet omsorg: Dine faglige egenskaber skal komme vores beboere til gode. Måske har du erfaring fra lignende opgaver?
 
3. Du har opmærksomme øjne: Du er opsøgende, når det gælder om at lytte til og se med blide øjne på vores beboere.
 
4. Du kan arbejde metodisk: Du skal arbejde efter vores Sundhedsfaglige instrukser og vores pædagogiske tilgange og metoder

5. Du er teamspiller: Vores opgaver løses bedst, når vi er i et engageret arbejdsfællesskab.

Hvad kommer du til at lave:

I fællesskab med fantastiske kollegaer kommer du til at have ansvaret for, at borgerne har et liv i et trygt og respektfuldt miljø, med fokus på den enkeltes udfoldelsesmuligheder.
Hver morgen skal du hjælpe borgerne med at starte dagen på en omsorgsfuld måde. Når morgenen er godt overstået, fyldes resten af dagen med specialtilrettelagte opgaver. Der kan være dage med ture ud af huset, der kan være dage med musik og film i lejlighederne, og der kan være dage, hvor du skal bruge tid på at være stille og holde i hånd.
Om aftenen skal du sikre dig, at beboeren har haft en tryg dag og har et kærligt smil at falde i søvn til.

Du vil opleve en fantastisk livsglæde fra tilbuddets beboere, en livsglæde der er smittende, og som giver dit arbejde indhold og mening, og vi garanterer at borgerne vil få en særlig plads i dit hjerte. Alle borgerne er helt særlige, så du skal have lyst til at arbejde med mennesker, som er selvhjulpne på forskellige niveauer.

På Tilbuddet for Komplekse Udviklingsforstyrrelser bor mennesker med udviklingshæmning, som samtidig har enten opmærksomhedsforstyrrelser, udviklingsforstyrrelse af tale og sprog, udviklingsforstyrrelse af sansemotoriske færdigheder, stressbelastning, kommunikationsnedsættelse, selvskadende adfærd eller udadreagerende adfærd.


Yderligere oplysninger:

Arbejdstiden er skiftevis dag, aften og weekend, og for sommerferievikarer hele sommeren.

Kørekort til kategori B er et krav og eventuel adgang til eget transportmiddel, da de offentlige transportmuligheder er begrænsede.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
Da vi ønsker de rette kollegaer, er du velkommen til at ringe og høre mere om stillingen og afdelingerne, på hverdage mellem 8 -15 på tlf. 92 43 81 79.

Ansættelsessamtaler og tiltrædelser vil ske løbende efter aftale, så du må meget gerne sende din ansøgning hurtigst muligt, dog senest den. 27. maj 2024.

Stillingerne kan tilbydes som fuld- eller deltidsstilling efter ønske og aftale. 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Havndalvej 7-9, 9550 Mariager

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6040915

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet